Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paul van Loon signeert bij Broese Utrecht

februari 11 @ 1:30 pm - 3:30 pm

Paul van Loon, bekend van Dolfje Weerwolfje, viert zijn 40 jarig schrijverschap! Daarom komt hij bij Broese zijn boeken signeren. En om het nog leuker te maken is het jeugdboek ‘Dolfje Weerwolfje’ vanaf 10 februari het middelpunt in de campagne ‘Geef een boek cadeau!’. Superleuk dus! Wil je bij de signeersessie aanwezig zijn, meld je dan snel aan!

Het jeugdboek van 2023 is ‘Dolfje Weerwolfje’ van Paul van Loon. Vanaf 10 februari zal dit geliefde boek bij Broese te koop zijn voor slechts € 2,99

De campagne ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Datum: zaterdag 11 februari | Tijd: 13.30 t/m 15.30 uur | Toegang gratis

Wilt u bij deze signeersessie aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl